Οι ιδιοκτήτες της μεταφορικής εταιρίας PATSIOS Hellas Multi Trans βρίσκονται στον χώρο των μεταφορών από το 1967 με εμπειρία και τεχνογνωσία σε όλους τους τρόπους μεταφοράς.

Η PATSIOS Hellas Multi Trans, θέλοντας να ανταποκριθεί στις δύσκολες και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των διεθνών και εθνικών μεταφορών, προσφέρει σε εσάς ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης το οποίο περιλαμβάνει εκτός από τη μεταφορά, υπηρεσίες συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης των αγαθών.

Η συνεργασία μας με ένα οργανωμένο, αξιόπιστο και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο αντιπροσώπων στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, μας δίνει την δυνατότητα να αναλάβουμε – καλύπτοντας πλήρως κάθε απαίτηση και ανάγκη σας – κάθε είδους μεταφορά οδική, θαλάσσια, αεροπορική ή και συνδυασμό αυτών, προσφέροντας τις πιο εξελιγμένες και ασφαλείς μεθόδους διακίνησης και επιτυγχάνοντας τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Η PATSIOS Hellas Multi Trans έχει στην ιδιοκτησία της 25 φορτηγά αυτοκίνητα και 40 τρέηλερ (tautliner, box, flatbed) τα οποία διενεργούν μεταφορές σε ολόκληρη την Ευρώπη με εξειδίκευση στην Ιβηρική χερσόνησο και κάνει μεταφορές γενικών φορτιών, καθώς και ADR.

Η εταιρεία λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της έκτασης 12000m2 που βρίσκονται στην Κατερίνη και περιλαμβάνουν:

• Κτίριο γραφείων 250τ.μ
• Συνεργείο επισκευής & συντήρησης οχημάτων 300τ.μ
• Αποθήκες logistics 600τ.μ